Seoski turizam u Garčinu

Na Ranču “RAMARIN” možete pojesti ukusan ručak i popiti kavu sa prijateljima ili guštati u čaši dobrog vina, daleko od buke grada i svakodnevnih problema, sve uz pogled na konje i jezero u obliku konja i da “bez neugodnih mirisa”! 🙂 Roditelji, bez brige, mislili smo i na Vas, pokraj naše terase nalazi se i igralište za djecu, a naravno mogu se i okušati u jahanju uz našeg policijskog konja Bombaja. Nudimo Vam i školu jahanja po povoljnoj cijeni od 100 kn po satu. Uz naše trenere upoznat ćete se s navikama konja i naučiti jahati, te uživati u prirodi koja Vas okružuje!

Uz naše trenere upoznat ćete se s navikama konja i naučiti jahati, te uživati u prirodi koja Vas okružuje! Smještaj sa 32 ležaja za iznajmljivanje na raspolaganju, ističu voditeljice ranča Anja Galović i Rea Samardzić.

Ako ste ljubitelj pecanja, možete pecati na jednom od naša 4 jezera, također postoji i mogućnost iznajmljivanja sjenice, koja je opremljena s roštiljem i krušnom peći, za 15tak ljudi! Ranč Ramarin Vam nudi organizaciju raznovrsnih slavlja. Zasebno od našeg caffe/restorana nalazi se konoba s kapacitetom za 80 ljudi, a ukoliko niste sposobni nastaviti voziti nakon fešte mi imamo rješenje za Vas. U sklopu ranča je hostel koji nudi smještaj za 32 osobe.

Prenoćite kod nas i uživajte u ukusnom doručku i ručku u prirodi, a zašto ne i večeri? Počastite nas svojim dolaskom.

Srdačan pozdrav od ranč “Ramarin” ekipe 😉